helloobitchs kızlar uyku tulumu aldım kızıma 1.6 tog odanın dereceside 24.25. bazende 26 içinde sadece bezi olsun diyorum zıbın falan giydirmeyeyim üşür mü ki acaba ne giydirmeliyim?
Nevaninannesi helloobitchs 2,5 tog aldım içine şu sıralar soğuk diye kalın pijama giydiriyorm çünkü sabah ensesine bakınca soğuk oluyor üşüyor herhalde
reyhan12 helloobitchs bence deneyin bi ince pijama giydirin terlerse daha incesini vs ,bizdeki tulum 3 tog ev 22 derece zibin giymesi lazim ben pijama takimi giydiriyorum zibin giydirdim usudu cocuktan cocuga fark ediyo
Rwerdst helloobitchs benim evim 24.5 ile 25.8 arası. 1.6 tog uyku tulumu kullanıyorum. İçine sadece bez giydiriyorum. Bir ara çorapta giydiriyordum. Artık çorabı da kestim. Daha uzun süre uyuyor. Vücudu sıcak kalkıyor. Üşüme belirtisi görmedim hiç. Isısına göre bezle tam oluyor yani 1.6 tog
reyhan12 Nevaninannesi aynen bende 3 tog aldim ama soguuk ensesi gogsu icine normal puijama takimi giydirdim ustunede inceden battaniye aciyor zaten ama usumuyo enazindan
Nevaninannesi reyhan12 ama çok ilginç ki akşam terledi üstünü değiştirdim havalar bi sıcak bi soğuk şaşırdık iyice😀
helloobitchs Gumus25 ya tam soğuklar yüklenmedi buralara 1 tog alcaktım hatta 0.5 güvenemedim terlerse evin derecesiyle oynıycam artk
Paramedik16 helloobitchs evimiz 23-24 derece 1 tog giydiriyorum ikizlerimi içlerine sadece askılı zıbın giydiriyorum
anonim351 helloobitchs benimde aynı numara ama bizim 22 derece gece baktım göğsü biraz soğuk o yüzden uzun kol zıbın , ince bir zıbın daha ve külotlu çorap giydirdim
yagmure17 helloobitchs oda ısınıza göre 1.6 kalın sadece bezle giydirmeyi deneyin ensesini kontrol edin sık sık vücudu soğuk geldiğinde terleyip soğumuşta olabiliyor enseden anlaşılıyor teri
yagmure17 helloobitchs benim evim 23.5 derece civarı dün ilk kez giydirdim 1 tog içine kısa kollu zıbın ve tek alt pijama terledi onunla bu gece tek zıbınla deneyeceğim