Busegr Merveeofs silvanın tekli mopunu kullanıyorum özellikle duvar için olanı efffsane klasik viledanında kaynar sulu paspası çok iyi oluyor ikiside benim bebeklerim 😂
Serife00 Merveeofs silva kullanıyordum. Çok yorucu oldu klasik viledaya döndüm. Ama yatak ve kanepe altlarında silva kullanıyorum düz oluşundan doladı birde sopası teleskopik olduğu için
kahvekokusuu Merveeofs klasik vileda candir🌹 mop olan varya düz onu da duvarları silmek için kullanıyorum
Merveeofs kahvekokusuu Vip Ahmet’in temiz ve kirli suyu ayirani vardı çok iyi yorumlar okudum da biraz daha uygun bir şey istiyorum
Busegr Merveeofs ömürlük ama benim gözümde valla hiç pişman olmadım ben alalı 3 yıl oldu taş gibi duruyor komşum tablet mop kullanıyor duvar silmek için benden alıyor hem yormuyor hem ince yerlere giriyor büyük rahatlık
baloglum_e Merveeofs vipahmet kullanıyordum inanın aldığım günden beri pişmanım parçalandı resmen bende klasik viledaya döndüm
Unicorn67 Merveeofs sprey mop hiç bı işe yaramıyor boşa uğraş heryerin tozu heryere karışıyor 🙂 en iyisi eski normal tarzlar
damlaka Merveeofs sprey mop kullandım yorumları iyiydi diye hiç memnun kalmadım bezi kirleniyor o pisliği ordan alıp oraya taşıyorsun kaldırdım viledalarıda beğenmiyorum saç falan ordan oraya atıyor eski usul elle siliyorum öyle içim rahat ediyor
Merveeofs damlaka ayy hiç öyle uğraşamam açıkçası ya bir de yere eğilme falan bel fıtığım var zaten 🤦🏻♀️
damlaka Merveeofs evet ugrastıyor ama sonucu çok güzel ama şu 2 li olanlarda iyi diğerlerine göre bi tarafıntemiz su bi tarafı kirli su olan
Merveeofs damlaka benim o moplardandı da bi memnun olamadım veya evin fayanslarıyla ilgili bir durum oluştu bilemiyorum