Bugleminannesi28 Nurnur41 evet emziriyorum kızım 14 aylik benim etkilemiyor 2 saat boyunca emzirmesem hemen kıyafetine çıkıyor taş gibi oluyor canım acıyor o yüzden sorun etmiyorum. Gün içinde de çalışabilirsiniz beb hiç calisamayacagim günler TV den youtubeyi açıp ordan dinliyorum ses verip hem işimi görüp hem oraya odaklaniyorum bir şekilde ilerletiyorum
Nurnur41 Bugleminannesi28 ben çok stres yapıyorum galiba nasıl besleniyorsunuz peki tvde açamıyorum evde çok ilgisini cekiyor çıt sesine uyanıyor 8 aylık bizimde
Truelivingg Minikkoalam0404 8 aylık bebeğim var günde 6 7 saat çalışıyorum türkçe ve coğrafya bitirdim , tarihte ınkılaba başlayacağım vatandaşlık henüz başlamadım. :)
Truelivingg Minikkoalam0404 valla çok şeyden fedakarlık yapıyorum, bebeğimi uyutuyorken test çözüyorum tekrar yapıyorum eşim işten gelince bebeğe o bakıyor , ve gece 2 3 e kadar çalışıyorum uykumdan fedakarlık ediyorum , eşimle oturmaktan bir çok şeyden yani
mehsima Kpss başlığını görünce yazmak istedim. 3 yıl ne çektim atanmak için . Evleneli 5 yıl oldu 3 yıl kpss çalıştım. Bu süreçte hayatımda her şeyi erteledim. Bebek dahil. Herkes çocuğu olmuyormus bile diyordu arkamdan 🙄 çok şükür atandım çalışmaya başladıktan 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Ben erteliyordum atanmadan olmasın ders çalışamam diye . Çok şükür her şey istediğim.gibi oldu. Lütfen kpss için pes etmeyin. Elbet gönlünüzdeki nasip olacak 💪