Tugcetitiz Kızlar çevremde çok var uyuz olan galiba biz de olduk bebeğim daha 5 aylık daha önce olup kurtulan var mı nasıl atarız bu illeti lütfen bilen yazsın
Sleepwalker Tugcetitiz nasıl kurtulacağını bilmemde bulaşma nedenlerini söyleyeyim avm de yada mağazada uyuz tehlikesi var kıyafet alırken denemeyin alacağınızı alıp yıkayıp ütüleyip oyle giyin uyuz olan kişiler saolsun bu şekilde herkese geçiriyor. cok gecmis olsun
Musmutlumu Tugcetitiz wilkinson pomadı tüm vücuduma sürüp filyasyon zamanı kullanılan beyaz tulumları giydim (sağlıkçıyım) üzerine bir kıyafet belirleyip 3 gün onla yatıp kalktım. Sadece 1 oda belirledim 3 gün orda takıldım diğer odalara böcek ilacı sıkıp kapattım son gün her yeri sirkeli suyla silip yıkandım kremden sonra bol bol nemlendirici şart kuruyorsun oda kaşıntı yapıyor çünkü
ilos12 Tugcetitiz kwellada, karısım kremler, haplar kullanmamıza ragmen wilkinson diye bir krem vardı. Bebege 5 gün aksam sürüp her sabah hırpalayarak yıkadık. Allah yardımcınız olsun. Biz 3 ay çektik. Çocuğun saçına dek krem sürerdik.
Miniminnoss Marsila bizde olduk aktarimiz özel ilac yapiyo hastane bile oraya yonle diliyor ben 3 ay sonunda öyle kurtuldum
rlrmelmtnk Marsila 1 sene çeken var ama o arkadaşın yazdığı doğru bizde eşimde öyle yaptık geçti tabi her duştan sonra havluları lifleri en az 60 derecede yıkayın benle oğlum her duştan sonra metrin krem sürdük uyuz değildik ama bulaşmasın diye önlem aldım diyelim bide temizlik çok önemli sürekli çarşaf yıkayıp durdum dezenfektan sıkıyordum kapı kollarına bile
eslem-su1 Gerçekten kurtulan varmı benim geçicek gibi oluyor yine çıkıyor biyerde daha bebeğim 1 buçuk aylık ya
Marsila Miniminnoss Yaa öyle mi nerde o aktar ismi ne numarası vs var mı fiyatı nasıl uygun mu bıktım bu illetten ben ya
Miniminnoss Marsila biz 6 ay önce 1500 verdik Katranlı bir karışım birde bi krem ve kükürt sabunuda aldık birde onların yanında propolis udi hindi bagisik güçlendirici verdi çünkü bu uyuzlar çok dirençli piyasadakiler ise yaramıyor artık dedim bizzde çok çektik ama değdi çok şükür küçük bi yer bakarım numarası falan var mı