Shn 4 günlük bir kız bebeğim var.İki gündür idrarından akıntı geliyor bugünde hafif kanlı gibi geldi.İdrar kültürü vericez ama sizlerede danışmak istedim böyle birşeyle karşılaşan varmı?
Gulay77 Shn 19 günlük bebeğim ilk günlerde 2 Ve ya 3. Gün yanlış hatırlamıyorsam bezinde kan vardı idrarında dr a gittik aç kaldığı içim oluyomuş böbrekte kristaller oynuyormuş 2 defa oldu sonra beslendikçe geçti merak etmeyin
Kuzisvera Benim bir yakinimin basinw gelmisti yetersix beslenmeden kaynakliydi. Herkesinki oylemi olur bilmiyorum tani. Cok gecmis olsun
Kubra10 Benim kizim bezinde kan lekesi vardi doktora goturduk yetersiz beslenmesinden kaynakli dedi mama takviyesi verdi cok sukur o lekeler gitti canim
Shn Aslında çokda iyi emiyo ama anlamadım idrar veremedik bir türlü yaptıramadım idrar poşetine nasıl yaptırcam bilemedim🙈
Umay_19 Shn hiç merak etmeyin benim bebeğimde de olmuştu biraz mukusumsu bir sıvı kan da öyle o kız bebeklerinde ilk iki hafta olurmuş hormonal bir durum bizde idrar testi verdik ve temiz çıkmıştı çok normal bir durum hiç korkmayin
Umay_19 Shn idrar testi için yapışkan oluyor poşetler zaten yapıştırmadan once ufak ufak ufleyin kısa zamanda idrararinu yapıyor ben öyle alabilmiştim idrarı açıkçası 😊