Sedaaa55 Kızlar yarın oğlumun 9 ay aşısı var ateş olmaması için gitmeden mi versem calpolü genelde sonrasında veriyorum ama çok ateşi çıktı daha önce. Birde kaç tane yapıyorlar biliyor musunuz
Aslan2103 Sedaaa55 ben olduktan hemeb sonra cok az verdim hic atesi falan cikmadi ama oncesinde veren oluyor forumda gordumm
gkbyza Sedaaa55 9. Ay aşısını zorunlu kılmamışlardı yanlış hatırlamıyorsam. Doktorumuz olursanız iyi olur dedi sadece. Zaten yaptıramadık yumurta alerjisi vardı o sıralar. 1 yaşında oldu aynısını.
Aslan2103 CaninannesiCemre AysenurBaran Beratim17 kizlar soyle hemsire anlatmisti 9. Ay asisi aslinda 1 yas asisiniz (kkk) 1 dozu. 1 tane vurmuslardi diye hatirliyorum esim tutmustu bebegimi 1 tane vurdu demisti. Vurulmak zorunlu degil evet hemsireye soyleyip red yapabiliyosunuz ama bu goc dalgasindan dolayi hastaliklar cok arttigi icin ve bu aylarda bebegin korunması gerektiginden doktorlar oneriyor 9. Ay asisini
Sedaaa55 gkbyza herkes yaptırmıyormuş zaten ama sağlık ocağından önerdiler gün verdiler kendi çocuk doktorumuza danışamadık maalesef ama yaptırcam yine de zararı olcağını düşünmüyorum mutlaka bi faydası vardır