Edizin_Annesi 6 ay 4 günlük bebeğim, doğduğundan beri memede uyuyor. Bende düşünüyorum büyüdükçe daha zor olur diye bu ikinci çocuğum kızım, oğlum şu an 6 yaşında ona zamanında uyku eğitimi vericem diye hem kendimi hem onu çok yorduğumu düşünüyorum. Çünkü sonuç hiç bir zaman yanlız yatmak istemiyor. Sanırım birşeyleride yanlış yaptım. Bu sefer ilk zamanlar kolayıma da geldi açıkçası . Birde biz beraber yatıyoruz yani yatarak emiyor. Kızımdan sonra Oğlumada haksızlık ettiğimi düşünerek onunda babasıyla yatmasına razı oldum 🙈 yani bizde işler iyice sarpa sardı. Bir taraftanda ne zamana kadar sürecek ki bu durum diyorum. Adem Güneş birçok uyku eğitimcisinin aksine 2 yaşına emzirerek uyutmanın hiçbir sakıncası olmadığını aksine daha mutlu çocuklar yetiştirileceğini savunuyor. Yani bence günlük uyuması gereken uyku süresini tamamlıyorsa çokta takılmamak lazım diyorum. İlerde özlediğimiz günler olucak ve istesekte geri gelmeyecek sanki tadını çıkarmak lazım gibi... herkes beklesin kahveler çaylar soğusun varsın bebeklerimiz anne kokusu ile büyüsün diyorum. Ha mecbur durumlar olursa da onuda o zaman düşünürüz🤷🏼♀️