elifminamom Bu demir ilacı ne sıkıntılı ya çocuk sürekli emmek istiyor bu ara aç karnına verilmesi ve bir süre emzirilmemesi gerekiyor dedi doktor ne zaman vereceğimi şaşırdım o kadar aç durmuyor bağırıp duruyor siz nasıl veriyorsunuz?
OLaaBalito_ elifminamom sabah emzirme saatinden yarım saat önce uyandırıp verin sonra emzirme saati gelince emzirirsiniz
renzey48 elifminamom ben normal bir zamanda veriyorum zaten kaç damlacık ki suyla karıştırın olmadı. Ocean kullanıyoruz emilimi daha iyi
churchil elifminamom öğlen uykusuna yatırmadan 1 saat önce emziriyorum uyutacağım zaman damlayı veriyorum uyku süresine bağlı hemen uyanırsa biraz oyalıyorum 1 2 saat olduysa emziriyorum
AEgemm elifminamom benim brbeğim de aç kalmak istemiyor verdiğim an emmek istiyor eczaneye sordum ilk demiri verin sonra doyurun dedi başka çözüm bulamadım ben
elifminamom OLaaBalito_ emzirdikten 1 saat sonra veriyorum ama yarım saat beklemek istemiyor sonra bu ara çok memeye düşkün sürekli emmek istiyor
elifminamom renzey48 damla sıkıntı değil verdikten sonra çok beklemek istemiyor emmek istiyor emzirdikten 1 saat sonra veriyorum genelde sonra yarım saat bekliyorum hemen emmek istiyor
renzey48 elifminamom yaa böyle bir etkisi olduğunu ben hiç farketmemiştim Mama içiriyorum diye mi acaba
Gamze-Demir Kızlar 6 aylık benim bebeğim. Doktor bana istediğin saatte verebilirsin demişti? Bende öğlen tok karnına veriyorum yanlış mı yapıyor muşum?
elifminamom Gamze-Demir saat olarak bir özelliği yok ama açken vermemii ve bi yarım saat kadar emzirmememi söyledi Dr süt ürünleri demirin emilimini azaltıyor biz nasıl demir ilacını kullanıyorsak bebeklerde de aynı dikkat etmemiz gerekiyor canım
elifminamom churchil bana Dr yarım saat de olur dedi benimki hiç durmuyor bu ara memesiz çok huysuz zaten atak mı başladı nedir
kucukmucizemsin3587 elifminamom peki günlük veriliyor ya bazı günler unuttuğum oluyor zararı olur mu yaa çok yoruyor telefona hatırlatıcı kurdum ama o ara durmuyor bu yüzden unutuluyor sıkıntısı olurmu
elifminamom kucukmucizemsin3587 olmaz canım tamamen bırakmadığın sürece sen alarm kur yine unutmazsın
kucukmucizemsin3587 elifminamom ay çok teşekkür ederim vicdan azabı çekmeye başladım bi an bir gün verilmezse ertesi gün kesin veriliyor bazen anneliği beceremedigimi düşünüyorum
elifminamom kucukmucizemsin3587 öyle düşünme kimse çok iyi anne değil hepimizin hataları oluyor canı karnında olsun 🙏
Mamtica1 Ay bizde başladık çocuk 2 3 saatte bir emmek istiyor ondanmıymış bende ne oluyor diyorum bide yırtınarak kalkıyor hiç öyle yapmazdı😆 şimdi nasıl vericez ben anlamadım🤣🤦🏽♀️