benbiranneyim123 Kizlar cevrenizde duyduğunuz bebeklere konulmuş en ilginç isim ne benimki eşim kızımızın adını tomris koyalım dediğinde çok ilginç gelmişti benim annemler hayatta söyleyemez diyip gülmüştük 🤭🤭😂😂
GezginPaNDa Tomris ilginç bir isim değil ki ben çok severim . Ilk kadın hükümdar Tomris hatun ikinci Yeni şairlerini peşinden koşturan dillere destan yazarımız Tomris Uyar . Yani ünlü bir isim.
benbiranneyim123 GezginPaNDa ben yabancı bi isim sanmistim daha önce duymadigim icin o yüzden ilginç gelmiş olabilir 😊
aeu benbiranneyim123 vala benm annemin adida yeter ama ilk çocuk ardına aneanem 4 tane daha firtlatmis🤣🤣
_Goktugunannesi__ elisa2705 ahahhh halamın adı 3 tane kız peşpeşe olunca döndü koymuşlar sonra 4 tane erkek olmuş ama doğruluğu nedir bilmem😂
ozlemaryaslan3 benbiranneyim123 Annemin adı zeytin. Teyzesinin kızının adida mandalina. Teyzemin gerçek adı Meliha ama onada çocukken turuncu sacliymis diye portakal demişler adı portakal kalmış gerçek adını resmi kurum hariç kimse bilmiyor 😂😂😂
Kivitonunannesi ozlemaryaslan3 Karadenizli misiniz ? Trabzon’da örneğin eski kadınlara portakal,zeytin ,pamuk,şeker gibi adları çok koyarlarmış.