prensesannesi1_ Bu kremi kullanırken nemlendirici ne kullandiniz yanında yada sadece 5 gün boyunca bu kremimi kullandiniz
Orenda_ prensesannesi1_ Elinde egzamaya benzer bir şey çıkmıştı doktor beş gün boyunca kullan sonra kes dedi üzerine bir krem daha vermişti unuttum adını hatırlamıyorum.Şimdi yine tekrarlamaya başladı yeniden kullanmaya başladım.
motherisbackk prensesannesi1_ daha yeni kullandım kızıma. 5 gün kullandım başka bir şey sürmedim krem kullanınca ama işe yaramadı
Matmazzel1 prensesannesi1_ benimde oğlumun boynunda olmuştu seli aktığı için sürekli 5 gün sadece onu kullandım düzeldi yanında birşey kullanmadım
Orenda_ prensesannesi1_ Benim kızımın da sadece elindeydi tüm vücudunda değildi ama faydası oluyor yani
motherisbackk prensesannesi1_ benim kızımın bacaklarına yayıldı dün hastaneye götürdüm ve alerji dedi
motherisbackk prensesannesi1_ 8.5 aylık kızım bi tane şurup verdi ama onu hemüz almadık ne olduğunu bilmiyorum birde alerji bölümüne yönlendirdi kan tahlili ve idrar tahlili istedi birde