Rum1 Kızlar merhaba 1 aylik bebeğim var kaşının ortasında ve kaşlarjnda konak çıktı sac diplerinde de dokuntuler var yanakları da kızarıklık ve hani böyle yanık gibi kurur ya öyle bi kızarıklık var doktora randevu aldım ama buraya da bi yazmak istedim bu durumu yaşayan var mı neden oluyor
nurlyy Rum1 aynısını ben yaşadım, kaşlarının arasında ve saç dibinde 1 tane konak vardı mustafa vücut nemlendiricisi kullandım 2 kez kullandım sadece ve geçti çok şükür eğer buna rağmen geçmezse Hindistan cevizi yağı kullanabilirsin
brgl310 Rum1 benim de bebeğimin kaşlarında Konak çıktı ve ben Konak olduğunu bilmiyordum doktora gittiğimizde doktorun fark etti o arada elleriyle temizledi yani normal ovalar gibi eğer olursa banyoda sıcak suda yap dedi bebek banyo yaparken masaj yapar gibi ovalayarak çıkartabilirsin dedi Dalin şampuan kullanıyorsan değiştir dedi mustela kullanıyorum dedim çok iyi dedi oldukça o şekilde yapıyorum
nazlii1_ Rum1 konak için ısıtılmış ilimis zeytinyağı sürüp bekleyin sonra tarakla fırçalayın ve banyo yaptırın bitene kadar yapabilirsiniz, yüzündeki kuruluk içinde nemlendirici sürebilirsinzi
Rum1 nurlyy mustelanin şampuanı ve yağını aldım vücuda yok ama yüzünde var yağı yüzüne sürmeye korktum açıkçası tepkime verirmi diye
nurlyy Rum1 yağını kullanmadım açıkçası bilemiyorum ben direkt nemlendiricisini kullandım, vücut kızarıklığı da mustela almadan önce kullandığınız şampuan dan ötürü olabilir biz uni baby kullanıyorduk alerjik reaksiyon yaptı hemen mustela ürünlerine geçtik