orkideSeverim Sprial taktırdım ama doktora sormayı unuttum gerçi 12 gün sonra kontrole gel dedi ilişki kanama bitince rutine dönebilirmi yoksa kontrole kadar yasakmı sormayı unuttum birde ne kadar süre ağır vs kaldırılmayacak merak ettim sormayı unuttum bunları
Orenda_ orkideSeverim Bana tekrar gel, ağır kaldırma falan demedi.Ağrı yapmaz ilişkide hissedilmez dedi.Sadece adetin bir süre düzensiz olur az olursun dedi bu kadar
Anneyim457 orkideSeverim bana kanepe kaldırma , adet bitiminde ilişki serbest 1 ay sonra kontrole gel , dedi
orkideSeverim Orenda_ beni çağırdı 12 gün sonra gel dedi ama ilişki yasak ağır vs demedi ama sprial postlarında gördüm ilişki yasak kanama bitene kadar 1 ayda ağır kaldırmak yasak diye hatta antibiyotik ve ağrı kesici de yazdı sonuçta vücuda yabancı cisim giriyor enfeksiyon riskine karşılık yazıyorum ağrında olursa normaldir ağrı kesici yazıyorum dedi
Orenda_ orkideSeverim Kayma olma ihtimaline karşı demiş olabilir.Ayn ben 7 aydır adet olmuyorum normal mi sizce 🙄