Papatyaa21 Spiral fiyatları hakkın da hiç bir bilgim yok ne kadar nerden alırım özelde taktıracağım sadece bana spiral lazım yakınlarda takan varsa bilgi verebilir misiniz 😊
ALPARSLAN_bey Papatyaa21 ben bı 4 ay önce sormuştum özel bir yere 800 TL demislerdi şimdi zam gelmiştir tabiki
plajterligi Papatyaa21 istanbul tuzlada Okan üniversitesi hastanesinde taktırdım 2 ay önce muayene ücreti spiral ücreti derken 6bin ödedim yanlış hatırlamıyorsam 3500-4000 civarıydı spiral
Mmagoo Papatyaa21 özelde takılacaksa, spirali eczaneden alıyorsun doktorada ayrı ücret ödüyorsun toplam 4000 5000 i buluyo.Devlet hastanelerinin aile planlama bölümünde ücretsiz takılıyomuş ama
_Goktugunannesi__ Papatyaa21 spiral için özel şart değil şehir ve devlet hastaneleri ücretsiz takıyor
aven Bende dusunuyorum takipte kalalım bakalım arkadaşım 5 sene önce 2bin tl ye kendi dr.da taktırmisti cok memnundu
aven ALPARSLAN_bey 😂😂😂spiral fiyati degil bu yahuu yani kendi doktoruna spiral taktiriyor toplam fiyat o ben spiralim ayri alindigini bilmiyordum 🙄😃😃
Papatyaa21 Mmagoo yok özelde doktorum var ücretsiz takacak bana sadece spiral fiyatı lazım dışardan alacağım
bakbendeanneoldum Ya ben korkuyorum bunu taktırmaya doğal yolla korunmak da güven vermiyor 🤦♀️ baska yöntem yok mu (ilişki yasamamak dısında skdkkd)
ace42 Ben taktırdım 2 ay önce 900 liraya özel hastanede ama kaymış maalesef memnun değilim çıkartacağım
plajterligi Papatyaa21 dışardan almadım hastanede direk taktırdım. Zaten dışardan da alsam yine takma parası alacak, arada fazla fiyat farkı olacağını sanmıyorum
ace42 Papatyaa21 özel güçlerimle 😃. Yoğun karın ağrısıyla hastaneye gittim genel ultrasonla radyoloji uzmanı kontrol etti tüm batın bölgeyi o esnada fark ettik maalesef
Papatyaa21 plajterligi ben ücretsiz tsktıracağım için dışarıdan alıcam ama fiyatlsrını pek bilmediğimden dolayı fikir sahibi olmak istedim