zeyneplina462_ Kızlar spiral takıldıktan sonra kaç gün lekelenmeler oluyor Perşembe günü taktırdım lekelenmeler oluyor
minikoglummmmm zeyneplina462_ bende yeni açtım kız spiral taktırdım diye bende de var kırmızı lekelenmeler bazen karın ağrısı var
Pedalizamasal zeyneplina462_ bende taktırmayı düşünüyorum doğum yapalı 5. 5 ay oldu. Ben 3.ydır adet görüyorum. Bu takma esnasında acı veriyor mu birde en önemlisi takıldıktan sonra rahatsız edici bir hissi var mı ben ondan biraz çekiniyorum
zeyneplina462_ minikoglummmmm 3 ay önce doğum yaptım daha adet olmadim onun icin de adet olmadan taktırdım
minikoglummmmm zeyneplina462_ geceyi gündüzü artık ayırt edebiliyor ama gaz sancısı var işte gündüz gazdan erken uyanıyor gece de saat 11 de artık gece uykusuna geçiyor dört saat arayla kalkıyor gece
zeyneplina462_ minikoglummmmm aynı geceleri uykuları iyi baştan beri gaz sıkıntısıda olmadı hic ama gündüz uykularimiz 10 dk fala
zeyneplina462_ Pedalizamasal takılma esnasında cok az bi acı oluyor ama sonrasında hiç bişey hissedilmiyor rahatsız etmiyor sadece adet sancısi oluyor bi kaç gün
Pedalizamasal zeyneplina462_ galiba ipi varmış o ip herhangi bir şekilde belirgin mi dışarıdan rahatsız ediyormu peki