fatmanur1616 Merhabalar arkadaşlar sağlık ocağı kızım için d vitamini damla verdi Monovit D3 damlaya başladığımdan beri kızımın gazı arttı gibime geldi internete baktım gaz yapabiliyormuş size de oldu mu neler yaptınız?
elifminamom fatmanur1616 bizde gaz yapmadı ama bebeğime bir ay kullandım sadece ilk üç ay başka marka kullandım sanki o zaman baş çevresi daha bir büyümüştü şimdi biraz az büyümüş çıktı ölçümlerde markayı değiştim oceana geçtim
SiprayiL fatmanur1616 evet onu kullanınca bizde de gaz ve gece huzursuzluk yaptı, eczaneden ocean aldık o sorunlar kalmadı çok şükür. Bide d vit gündüz verilmeliymiş sizin de aklınızda olsun akşama bırakmayın
fatmanur1616 pasaklisinkukuli 9 gün sonra 1 ay kontrolümüz var doktora ilaç için danışıcam ama o zamana kadar vermesem bi sorun olur mu kemik gelişimi için önemli aksatma diyor herkes
pasaklisinkukuli fatmanur1616 evet evet aksatma foktor da sana ocean önerir yada başka bi kaç tane daha var onlardan birini önerir ama genel olarak cogunluk bunu kullanıyor
fatmanur1616 Ocean özel bi ilaç sanırım bi kaç kişiden de duymuştum kendimiz gidip eczaneden alalım eğer öyleyse
fatmanur1616 pasaklisinkukuli eşime aldırdım ama eczacıya sormamış ne kadar kullanıcaz sağlık ocağının verdiğini günde 1 kere 3 damla kullanıyorduk