efelinamoms Heymissbon 6 ile 9.ay arasi renk degisimi durur cok nadirdir degismesi ☺️ Bende cok arastirip bilir kisilere sormuslugum olmustu ☺️
Heymissbon efelinamoms benim cocugumda dahil olmak uzere burda bir çok anneden duydum 1 yasindan sonra da degisimin oldugunu. Benim kizim 2 yasina kadar tamamladi degisimi 😄 vok nadir degil aslında burda cok fazla anne var bu sekilde soyleyen
churchil birtekizbirikizz ay ben artık biyoloji kimya hepsini unuttum 🙈 hep işledik de işte hatırlayan kim bu konuları. Saç türleri falan da vardı ona hiç girmiyorumm 😂😂 maşallah sizin bebişlere de mavi gen baya sağlam demek ki
sscan40 churchil Yaaa 2,5 aylık ve şuanki göz fotoğrafını paylaşır mısın çok meraklıyım ediyorum benimki de aynı durumda şuan gei mavi lacivertli ☺️
sscan40 churchil oy maşallah bizimki de şuan böyle  bilmiyorum ne olur bazen şaciver bazen yeşil karanlıkta koyu baya. Gei gibi de olduğu oluyor anlayamadım 🤭
churchil sscan40 bu karışık gibi sanki ☺️ kızımın önce lacivertti daha sonra gri oldu şimdi bu renkte sabit kaldı. Eğer sizin de anne baba ya da yakın büyüklerinizde varsa renkli göz olma ihtimali yüksek
sscan40 churchil Ben mavi gözlüyüm eşim kahve o yüzden merak ediyorum mavi kalır mı bazı zamanlar lacivert bazen de açık gri gibi ışığa göre değişiyor ☺️
churchil sscan40 ışıkta fark ediyo tabi. Griyse belki mavi olur bana bu resimde yeşile çalıyo gibi geldi de gözle bakmak daha farklı. Bekleyin bakalım 6. Aya doğru aynı kalırsa değişmez heralde