churchil Kızım 4 buçuk aylık benim mavi babamızın yeşil acaba burdan halasına çekip de kahverengi olma ihtimali olur mu 😅
lilanasi churchil bence kahverengi olmaz, benim eşim mavi ben kahverengiyim ilk başta kızım koyu maviydi sonra döndü ama sizin kızınızın gözü aşırı koyu değil dönmez diye düşünüyorum. maşallah bu arada güzel bebeğinize🧿💝
sevimailesi churchil benim oğlumun da mavi sadece bir tık rengi oturduğu için açıldı çok hafif 5 buçuk aylığı bizde
churchil lilanasi çok teşekkürler 🥰 doğduğunda kızımın da lacivert gibiydi bi ara gri oldu en son bu renge döndü 1 aydır falan da bi değişme yok tonunda. Bakalım bi kaç ay daha böyle kalırsa kesin emin olurum heralde 🙈
churchil pasaklisinkukuli bana da öyle geliyor. Belki bi tık açılır rengi oturana kadar ama kahveye dönmez gibi
churchil sevimailesi hadi hayırlısı 😂😂 ne bileyim her renk güzel de böyle gördük ya artık değişmesin istiyorum. Sanki benim isteğime bağlı 🤭
Ayaztos churchil dogdugunda yada 1 aylikken falan gozleri nasildi. Bir post actim bakarmisiniz? benimde bebegimin gozleri boyle olurmu acbaa😁 Sizinkisi baya net belli oluyor. Degismez gibi geldi bana
gzmcnr Bizim göz rengimiz baştan koyu lacivert şimdi gri gibi 2 buçuk aylığız babası masmavi gözleri benim ela acaba ne olur ? :)))
churchil gzmcnr böyle olabilir ☺️ bizim de süreç öyleydi doğduğunda lacivert daha sonra gri şimdi de bu renkte ☺️
efelinamoms churchil canım 2 ay kalmış 6.aydan sonra net belli oluyor göz renkleri ama bana yeşil olacakmis gibi geldi göz bebeginin etrafi koyu yeşil duruyor ☺️
efelinamoms Heymissbon 6 ile 9.ay arasi renk degisimi durur cok nadirdir degismesi ☺️ Bende cok arastirip bilir kisilere sormuslugum olmustu ☺️
_Goktugunannesi__ churchil daha dönmez sanki ben yeşil eşim kahverengi gözlü ilk 3 ay masmaviydi gözleri döne döne kahverengi oldu ama ela gibi de güneşteyken yeşile dönüyo gibi😂
glsm228_ churchil benim bebeğimin de koyu lacivertti sonra gri oldu. Şimdi yeşil gibi. Ela olacak büyük ihtimalle. Babası Ela gözlü ben kahverengi. Yeşil kalmasını çok istiyorum 4.5 aylık 🥲 sizin bariz belli dönmez bence artık