Sumeyye93 Bebeğim 1 ay 24 günlük. Her gece emzirmeden sonra gazını çıkarırken uyanıyo ve tekrar uyutmaya uğraşıyorum. Bebek ne kadarlık olduğunda emzirip yatırmaya başlıyoruz gaz çıkarmadan. Gece uykularının aşırı bölünüyor olması beni çok yoruyor da😊
Deletedmom229 Sumeyye93 benim suanda 2 ay 5 günlük çok şükür kalmadı sayılır çok rahat kızım masallah fasulye bile yiyorum artık ama zeytin yağı veriyorum günde 2 cay kaşığı kadar çok faydası oluyor
Hazal_annesi Sumeyye93 sizn yıne gece gazınız çıkıyormuş bizim gece asla çıkmıyor 😥 3 ay 2 günlük olduk 2 aydan sonra pes ettim gece gece çıkarmıyorum tabi saat başı uyanıyor ıkınıyor çıkarmaya çalışınca da ağlayıp uyanıyor her türlü uykular bölünüyor zaten 😫
Sumeyye93 Deletedmom229 bende bazen veriyorum bir çay kaşığı baya rahatlatıyo. Sanki daha rahat ettik ama yine de gazını çıkarıyorum her seferinde siz ne zaman bıraktınız gece gaz çıkarmaları
Hazal_annesi Deletedmom229 ayy maşallah ya 3 ay 2 günlük azalacagı yerde arttı sankı 😥 sabah akşam mı veriyor sunuz bende vereyim ya artık
Deletedmom229 minnakbaby ilk baştan beridir hem kilo aldırıyormuş hemde Gazi ve kabizligi önlüyormuş hiçbir gaz ilacında fayda bulamadım çareyi zeytin yağında buldum
minnakbaby Deletedmom229 himmm bi deneyebilirim.. bende ayva dene yada aci yavsan diye bi ot var ya ondan veriyorum o da rahatlatti bizim de gaz ilaclari fayda etmiyodu bu cok iyi geldi
Deletedmom229 Hazal_annesi evet sabah akşam veriyorum 1 cay kaşığı kadar bize çok fayda ediyor umarım size de eder