Aysedemir__ Selam kızlar bebeğim 6 ay 8 günlük yoğurt havuç patates bile başladım artık ne vereceğimi şaşırdım aklıma bişey gelmiyor yardımcı olurmusunuz havuç patates mesela karıştırıp verebilirmiyim ?
Aysedemir__ yildizmom-2023 canım doktorumuz meyve en son dedi sebzeden ilerliyoruz şuan yani kışım cok fazla sebzede yok 😀
Irmakmelegim Aysedemir__ ıspanak balkabağı normal kabak pırasa tatlıpatates bezelye avakodo kopya biber karnabahar brokoli vb haşlayıp yedirebiirsiniz şuan tadimdasiniz
aslaninannesiiii Ben ek olarak kapya biber bezelye balkabagi yesil kabak avakado tatli patates verdim smdide brokoli ve ispanak denicem
Aysedemir__ aslaninannesiiii bunları nasıl verdin canım mesela kapya biber tek mi yaptın yoksa karıştırdın mı bişeylerle
aslaninannesiiii Aysedemir__ hepsini ayri ayti tek tek deniyorum karistrmadan.kapyayida buharda hasladm hasladigim suyundan biraz ustune dokup 1 cay kasigi da zeytinyagi catalla ez bi guzel tatlimsi oluyo zaten bebegim cok sevdi cnm hemde c vitamini sende dene mutlaka