ilayprensesim yagizemirsmom benim kızımın doğduğunda bundan daha maviydi herkes boncuk maşallah renkli gözlü olacak derdi. Şuan 6 ay 2 günlük o mavilik gitti maalesef gri mavi gibi ama 1 buçuk yaşına kadar değişebilir diyorlar. Eşim de bende kahverengi gözlüyüz muhtemelen kızımınki de dönecek 😣
Aysegulb yagizemirsmom yenidoğan bebeklerin yüzde doksanının göz rengi böyle olur ilerleyen aylarda göz rengi oturur o zaman belli olur hangi renk olduğu
yagizemirsmom ilayprensesim benimde eşimin göz rengi Çakır benim de açık kahve bakalım bizimki nasıl olacak ya çok merak ediyorum 🤭
yagizemirsmom Aysegulb başta daha mavimsi duruyordu bugün 16. Günümüz yeşile çalıyor gibi ışıkta da fotodaki gibi keşke dönmese 🙈
ilayprensesim yagizemirsmom benim de kayınpederim masmavi gözlü heralde ona çekecek dedik çok istiyordum renkli gözlü olmasını ama bakalım inşallah şuanki haliyle kalır ☺️
NareDefne Mavi renk olupta 3yaşındaki kız arkadaşımın kızının gözleri kahverengi oldu , o yüzden bu kadar takılmayın
hndathn Oğlum lacivert griydi 7.ayda kahverengi yeşil oldu 11 yaşında öylece kaldı kızımın doğduğu andan itibaren kahverengiygi onun gram oynamadi 3 yaşında hala aynı ton kahverengilik