Arkadaslar merhaba ben yatırım yapmak için ek gelir arayışına girmeye başladım. Ve cok güzel birşey öğrendim. Paylasmak istedim. Evdeki kulnılmayan kablolar demir olan söyler plastik şişeler teneke kutular kullanılmayan okul kitapları elektoronık ev aletleri olsun bunları geridönüşüm hurda fabrikaları alıyor. Ben 1 yıl boyunca alınan kutu ltreleik olsun şişeleri biriktirme kararı aldım. Neden boşuna çöpe atıyorum diye de üzüldüm yağ şişeleri olsun. Bunu gelire dönüştürmeye başladım. Temiz su şişeleri olsun. Hani dyorsunuz ya evde iş imkanı varmı diye buda bir fikir olsun size enazndan ben bunu geri paraya cevirebilcegimi öğrendim. Hani gidip sokak sokak gezip toplayamam ama enazndan evdeki plastik metal tüm şeyleri bu şekilde briktirip biriktirp satabilirim hemde geri dönüşüme fayda sağlarım. Siz çöpe atıyorsunuz. Bir hurdacı gelip topluyor. Aynı şey bu bende atmayarak bende bu sekılde kazanabilirim. Çocuklarım için yatırım yapıyor ufak ufak biriktiriyorum farklı yatırım araçlarına koyuyorum. Parayı keşke daha önce bu bilince ulaşsaydım. Umarım size fikir verebilmişimdir. Evden gereksiz eşylarımı qzaltıyorum.sadeleşmeye gi diyorum. Unutmayın yatırım ve birikim yapmak için ufak paralar bile yeterlidir. Yeterki ufak paraları küçümsemeyelim. 😘😘