eylulyagizmoms_ Kızlar 1 ay öncesi beni sosyal yardımlaşma vakfı aradı gel düzenli doğalgaz destek ödemesi var başvurunu yapacağız diye gittim. Bugün baktım sayfada böyle bir sey yazıyor bu ne demek bilgisi olan var mı
tarcinlikahve eylulyagizmoms_ kabul edilmemiş adresinize geliyorlar bakmaya acaba bulamadılar mı? Yada o adreste mi oturmuyorsunuz
eylulyagizmoms_ tarcinlikahve yok hayır daha önce aile destek için gelmişlerdi aradılar evdeydim benim anladığım kadarıyla hane ziyareti eskiden yapıldığı için mi kabul edilmedi acaba
tarcinlikahve eylulyagizmoms_ ben daha yeni yardım aldım geldiler zaten eve girmiyorlar sadece adres kontrolü yapıyorlar diye biliyorum
eylulyagizmoms_ cemile161_ ben direk sosyal yardımlaşma vakfını aradım ulaşamadım 144ü mü aramam gerekiyor
Alya-Sena eylulyagizmoms_ benide 1 ay once mesaj atip cagirdilar sosyal e gidip guncelledim dogalgaz bilgilerini sonra muhtac olmama nedeni ile diye reddedilmis. Bunun yaninda aile destegi elektrik yardimlarinida iptal etmisler
eylulyagizmoms_ cemile161_ aradım ben tekrar başvurun dedi. Başvurdum bu kişi adına yardım bulunmaktadır başvurunuz alınmadı yazdı. Siz yazınca baktım devam ediyor yazıyo benimkinde de
eylulyagizmoms_ cemile161_ sizde tekrar değişme oldu mu bende bu kezde gelir tespitinin güncel olmaması nedeni ile Red edildi yazıyor