selmaslann Bebeğim dört aylık hastalandı çok fazla balgam var ama atamıyor ne yapmam gerekiyor burnunu günde üç kez serum fizyolojikle temizlememe rağmen öksürüğü kesilmiyor
Deniz98 selmaslann benim bebeğim de de öksürük var balgam atmaya çalışıyor. Sağlık ocağına götürdüm ve aferin şurup verdi bugün 3. Gün kullanıyoruz ama hala aynı öksürüğü.
Aslnakn Rsv olabilir bizimde 4 ay 10 günlük bebeğimiz. 5 gündür Rsv ile uğraşıyoruz öksürük burun akıntısı vardı götürdük ciğerlerine inmiş şimdi buhar ve antibiyotik ile evde tedavi yapıyoruz dikkat edin bi doktora götürün film çeksinler ihmal etmeyin 🙏
Deniz98 Aslnakn 5 aylık bebeğimi sağlık ocağına götürdüm sırtını dinledi sorun yok ciğerlerinde dedi şükür aferin şurup verdi ve gönderdi. Ama halen devam ediyor öksürük bugün 3. Gün.
Aslnakn Deniz98 sağlık ocağıyla olacak iş değil bizde aynıydık öksürürken hırıltı vardı sadece sağlık ocağına götürdük oda sırtını dinledi birsey yok dedi ilaç yazdı ama bi götürdük hastaneye ciğerlerine inmiş dedi ve çok yaygın maalesef siz yine de götürün bizimki hala geçmedi birde nebülizatör alın ciğerlerini rahatlatır🥺