MirzaAta 2 aylık oğlum doğdu doğalı sürekli kusuyor. Hep fazlasinimi atıyor diye düşündüm ama galiba başka bişey var. Bi bebek neden sürekli kusar?
Ipekk MirzaAta kusması nasıl? Emdikten sonra hemen kaldırıyormusunz, gazını çıkarıyormu. Gazlı bebekte çok kusar kendini sürekli sıktığı için
cnnkrl MirzaAta fışkırır tarzda kusmaysa bi doktora sor canım. Eğer fışkırır gibi değilse normaldir heralde.
Senayigitali MirzaAta aynı dertten muzdaribiz. Günde üç beş kere üst değiştirmiyorum. Agız mendili onlük dayanmıyor. Fışkırır tarzdada kusmuyor.
Ecemkusum MirzaAta fazla içiyor olabilir reflu olabilir idrar yolu enfeksiyonu olabilir ama erkeklerde daha nadir görülür
MirzaAta Senayigitali aynen.. fışkırır gibi degil âmâ kesik kesik sürekli kusuyor önlük kıyafet dayanmiyor
11RabiaAsel11 Benim kiKmday sürekli kusuyor hatta iki defa boğulma tehlikesi atlattık 5. Dr gezdim bgn ultrason felan çekildi aşırı derecede gazlı bı bebek dedi kusmasi normal dedi yapicak bişey yok dedi dr
Minikpirincim MirzaAta canim bazi bebekler cok kusar bazilari hic. Bebekten bebege degisir. Sakin kafana takma. Ablam cok arastirdi doktor doktor gezdi sapasaglam suan 3e gidiyor .