Azram3523 Bebeğim sabah 7de uyanıyor ve birdaha aslaaa gündüz uykusu yapmıyor emziriyorum sallıyorum herşeyi deniyorum yinede gündüz uyksu yapmıyor ne yapmam lazım 4 aylık dodugu günden beri böyle artık yoruldum yapmadığı icinde sürekli ağlıyor uyku icin
buket0102 Azram3523 aynı durumdayız benim kızım da nerdeyse doğduğu günden beri böyle bugün ben de iyice çileden çıktım benim gibi yaşayanlar var mı diye bakmaya geldim . Gece uyusun bırak gündüz de uyumayıversin diyorlar ama çocuğun uykusu olunca huzursuz mutsuz oluyor hiçbir şey yapamıyoruz insan vicdan azabı çekiyor ben uyutamadım çocuk acı çekiyor diye düşünüyorum 💆♀️
Azram3523 buket0102 bende aynı şekilde dusunuyorum kendim beceremiyomuş gibi hissediyorum yetersiz kaldığımı düşünüyorum insanlar gece uyuyo boşver diyolar ama gündüzede ihtiyacı var ve huysuzlanıyorda ne yapcagımı şaşırmış durumdayım gelişimden geri kalacak diye korkuyorum
Yagmur_24 Azram3523 2 saat yapın ama 2 saati 5 dk geçmesin erken olsun geç olmaosn bi de böyle deneyin yine yazın bana
ebebe Yagmur_24 gündüz ben de uyuyamıyorum ya bı bakiyim dedim nasıl uyutuyorsunuz diye. Mememe geliyor uyumak için anlıyorum gözü kizarmis oluyor ama memeden indirdiğim an uyaniyor