Zmnzmn Kizlar uyumuyor asla, gece bu saat olmuş gram uyumadik, 2 haftadır böyle, napicam böyle, lütfen yardım edin, eşimle tartisiyoz sürekli sırf bu yuzden
bisakinol Zmnzmn 4. Aydan beri aynı 6 aylık oldu oğlum uyandı ve oturuyoruz şuan 2 aydır sürekli geceleri ağlıyor uykusunda kucağa alınvs susuyor 2 gündür de gece bu saatte uyanıp oturuyor sinir krizi geçirtiyor bana
Aybuke014 Zmnzmn 4.ayda oluyor canım yapacak pek bir şey yok sabırla beklemek gerekiyor benim bebeğiminde yaklaşık 1 ay sürmüştü o uyumama 😞
Zmnzmn Kepekekmegi ya uyumuyor diye ben de eşimde gerginlesiyiruz, sonra uyuyamıyo diye birb sariyoruz
Aybuke014 Gündüz uykuları nasıl akşam kaçta geçer normalde uykuya en geç gündüz uykusunu ortalama kaçta yapıyor?
Zmnzmn Aybuke014 gündüz toplasan 1,2 saat uyuyor. Gece normalde 12-1 de uyuyodu, tabi sürekli uyaniyodu, ama 2-3 haftadır gece 4 e kadar uyanigiz.
V_Gizem Zmnzmn aynen canım gece 3 ten sonra uyumak istemiyor 8 aylık olacak neredeyse dişten dolayı diye düşünüyorum
Haticekanik Zmnzmn 18 aylığız ve durum şuan da böyle atak ayları oluyor bebeklerin benimki de gece 3 ten önce uyumuyor ve bu durum geçici biraz sabredin lütfen düzene girer
Dgns Benim kızım da 18 aylık ve şu an ayakta 1 saattir sallıyorum uyutmaya calısıyorum ve günlerdir böyle 😩 uyku eğitimi alsam mı diye düşünüyorum çünkü sabrım kalmadı
Aybuke014 Bizimde 4.ayda öyle olmuştu canım gerileme oluyor diyorlar 3lere 4lere kadar bizde uyanıktık hoş şimdede uyanığızda Allah kolaylık versin geçiyor herşey