-elizsmom Bebeğimin 6.5 aylıkken mama demeye başladı 7 oldu baba gel hadi gel gel , bu tarz kelimeleri olurdu ama hiç birini söylemiyor neredeyse 3 hafta olacak ve 8 ay 20 günlüğüz nazar mı değdi ne oldu anlamadım 😞 Niye böyle yapmaya başladıı ki
nistik04 -elizsmom benimde 8. Aylikken gel mama baba fln diyordu 18. aylık sadece mama diyo. Çocuğun yeri mi degisti. Ben tatile gittim geldim kiz tramwa yaşadı galiba. Saglik ocagi hemsirede dedunyer değişikliği de etkiler. Ayrica sizin bebek daha küçük dönemsel de olabilir sma benimki 18 aylik en az 8-10 kelime soylemesi lazimmiş
Mferideb -elizsmom bizdede öyle olmuştu duraksama dönemi yaşıyolar galiba 😂 ama suan baya kelime söylüyor 14 aylık 15 20 kelimeye yakın söylüyor
tunam3366 Benim bebeğim de 3 aylık agulamalar yapıyordu ama yapmıyor bir iki haftadır ben de anlayamadım
busrakaaneren Normal diye düşünüyorum ben çünkü benim oğlumda 7 aylıkken allahalahalah diye tekrarlayıp duruyorsu sonra bi ara kesti anni baba havhav demeye başladı unuttu galiba o ara 9 aylıkken falandı galiba 2 hafta kadar bi kelime cikarmamaya başladı sadece eee aa gibi mirildaniyordu sonra tekrar alalahalah başladı ardından anne baba dede havhav nene al ver gel abla anneci(m)diyemiyor :) eda deze (teyze)hade mama memmme bunlar geldi işte şuan 11 buçuk ayligiz yani ara ara unutuyorlar galiba sonra geliyor tekrar ben sustuğu dönemde sürekli tekrar ettim Allahallahallahla başladığı için kelimeye eeee aaa mirildanisinda allahallahdiye bende tekrar edip durdum sürekli yanında sizde söylemesini istediğiniz şeyleri tekrar tekrar söyleyin nasil söylendiğini dudak hareketlerinizle yavaşça gösterin gözlerine bakarark
Newmom_ Panik yapmayın unutuyorlar, sonra başka bi şeyi öğreniyorlar bi süre onu tekrar ediyorlar, 2 yaşından sonra araştırılmalı dediğiniz şeyler