Mak_bule Ben 5 ay önce sezeryan ile doğum yaptım bilmiyorum sezeryandan dolayı mı 1 aydır midem çok kötü ağrıyor ve o ağrı sırtıma vuruyor dayanılmaz bir ağrıya dönüşüyor oğlumu dahi kucağıma alıp emziremiyorum böyle bir durum yaşayanlar var mı?
Prenses_annesi04 Mak_bule yaşamadım ama mideye soğuk süt iyi diye duydum bide çiğ badem ayrıca sade soda hamileyken tuketirdim.her agridiginda bı deneyin ama herşeyden önce Dr a gidin
rmysapge Doğumdan 2 buçuk ay sonra benimde aynı şekilde mideme ve sırtıma vuran ağrılarım olmuştu kaç sefer acillik oldum en sonunda ultrasonla bakıldı safra kesemde taş olduğu ve bir tanesinin yola düştüğü çıktı ihmal etmeyin
ygzmoms rmysapge safra kesesi sagdaymis benimde midem bahsettiğiniz gbi ama sol tarafa vurur mu agrisi
rmysapge ygzmoms benim sırtım midem ve karnımın sağ tarafı ağrıyodu özellikle yağlı kızartma türü şeyler tükettikten sonra ağrılarım başlıyor
Mak_bule @rmysapge bende doktora gittim ultrason tarihi verdi bana da aynı şeyi söyledi safra taşı olabilir diye midemin üst kısmı ağrıyor genellikle benim de
Mak_bule @rmysapge peki ne yaptınız ameliyat mı oldunuz? Şuan ağrılarınız devam ediyor mu ? Çok geçmiş olsun
rmysapge Mak_bule çok teşekkür ederim sizede geçmiş olsun inşallah sizin taş değildirde basit bir mide ağrısıdır. Benim taşlardan biri yola düştüğü için karaciğer ve sarılık değerlerimi yükseltmiş acil olarak o yola düşen alındı. Safra kesenin alınması için biraz bekleyelim dediler ara ara ağrılarım oluyor
ygzmoms betus52 gittiğimde endoskopi istedi 7 sene önce yaptırmıştım gastrit fıtık vardı şuan istemedim yapılmasını eski cesaretim yok 🙄 bende hala cekiyorum geçmiyor
betus52 ygzmoms gecmis olsun ben gecen sene yaptırdım temız cıktı.sanırım üsttüm bende cunkü bogazım yutkundukca acıyor kötü tat gelıyor
betus52 ygzmoms yemek yedikten sonra sanki bogazımda kalıyor tuhaf bi his oluyor.sizdee de oluyormuydu