krn12 Kızlar bebeğim 4.5 aylık. Baş parmağının kenarı şişmiş iltihaplı gibi :( çok büyük değil henüz ama büyüyebilir. Nasıl önlem alabilirim başına gelen var mı ? Henüz doktora gitmek için çok erken o yüzden sormak istedim
123izel_ krn12 bizde oldu doktor krem veriyo düzeliyo canm enfeksiyon sıkıntısı olmasın git bian önce
Denizege07 krn12 bizde de olmuştu canım ayak tırnaklarını düz kesmeye dikkat et ben yamuk kestiğim için olmuştu biz bacoderm krem kullandık geçti hemen 1hafta bile sürmedi sanırım iltihap artmadan kullan bence 🤗
krn12 Alpismom zaten hafif şiş. Bir de yurtdışındayız burada sigortası yok götüremiyorum o yüzden şimdiden. Umarım geçer. 4-5 gündür var aynı duruyor büyümedi de
Alpismom Ben çorabın burnuna dikkat etmeye çalışıyorum 7 Aylık olduk 2. Aydan beri var acı verse anlarsın zaten kesersen de batikon sür tatlım
krn12 Denizege07 Denizege07 ben de aldım Bacoderm iki gündür sürüyorum sanki daha da şişti iltihap. Sizin nasıl geçti ? Bebekte ağrı yaptı mı ? İnşallah bizim de geçer
Denizege07 krn12 krn12 canım kusura bakma yurt dışındayım ben internette sıkıntım oldu bakamadım bacodermi günde üç kere sürüyosun gecene kadar inşallah geçer 🙏