Yeniannee23 Kızlar bebeğim 9 aylık ve sürekli hastanede işlerimiz filan oluyo özelde bir çocuk ayakkabı bakiyorumda güzel bir ayakkabı önerisi olan varmı
pinkooo_02 Yeniannee23 vicco ilk adım ayakkabisi alabilirsniz çok rahat çok hafif ve ortopedik biz kullanıyoruz memnunum
durununannitoskosu Yeniannee23 Tam yürümeden ayakkabı önermiyorlar aslında ayak yapısını bozar diye bende tam yürümesini bekliyorum almak için, dışarıya çıkarken panduf giydiriyorum sıcak tutsun diye ama yürüyorsa en iyisi vicco deniyor
Yeniannee23 @durununannitoskosu benim bebeğimde yürümüyor evet ayakları sıcak.kalsin istiyorum pandufta bakabilirim ayak yapısi bozulmasın diye almak istedim bende.
birmelegibuyuturken Yürümüyorsa panduf alın. Ama yürümeden 1 ay öncesinde felan alıp ayakkabıya alıştırmanızı öneririm yoksa çok düşüyorlar
pinkooo_02 Yeniannee23 vicco ilk adım ayakkabisi alabilirsniz çok rahat çok hafif ve ortopedik biz kullanıyoruz memnunum
Anonim81 Yeniannee23 mes gibi çarık model çoraplar var çok sıcak tutuyor. İlla ayakkabı alacaksanda önü geniş yuvarlak olan ortopedik olandan al derim. Ve ilk adım ayakkabısı diye bişey yok şimdiden bilgi vereyim 😊