canimoglum_01 Ya ben msafr davet etmiştim onlar gelemeyecek biz gidicez kahvaltıya. Yaptıklarından getirirsin dediler ben sadece yaprak sarmıştım başka yapmadım iptal olunca onu götürsem sadece olur mu uyumak istiyorum ya
fadikada canimoglum_01 Ya ben msafr davet etmiştim onlar gelemeyecek biz gidicez kahvaltıya. Yaptıklarından getirirsin dediler ben sadece yaprak sarmıştım başka yapmadım iptal olunca onu götürsem sadece olur mu Kahvaltıda yemek mi yiyeceklermiş 😂 o nasıl olacakmış. Farzet yaprak sarma dışında yemekte hazırladın pilavından ana yemeğine salatasına mezesine kadar onları kahvaltıda nasıl yiyecekmişsiniz sorsaydın ya ☺️
canimoglum_01 Elmsnghn onlar gelemeyiz deyince ısrar etmek için hazırlık yapmıştım demiştim buraya getirirsin dedi kadın
BBuseYY Elmsnghn evet hem kahvaltıya davet ediyor hemde bişeyler getir 🙄 ya ben zaten elim boş gitmem oraya yani onu söylemesine ne gerek var .. oturur evimde kahvaltımı yaparım daha iyi … ( tabi ne kadar samimi arkadaşı onun ??? bilemem ama benim görüşüm bu)
canimoglum_01 fadikada aklıma gelmedi ya sormak ne bileyim 😂😂😂 napıyım ne götüreyim pizza mı yapsam bshshshs
berikomoms canimoglum_01 sarma götür giderkende kuymak peyniri al bi güzelde kuymak yapın 5 dakikada :) misss simitte alabilirsin ama bence almadan ev sahibine sor oda poğaça bör k yaptıysa israf olmasın :)
fadikada canimoglum_01 fadikada aklıma gelmedi ya sormak ne bileyim 😂😂😂 napıyım ne götüreyim pizza mı yapsam bshshshs 😂😂 ben olsam hiç birşey yapmam yaptıklarından getir ne demek ya hemde kahvaltı için sizden akşam menüsünü getirmenizi istiyor 😂 samimiyetinizi bilmiyorum tabi ki karar sizin
arsentopik canimoglum_01 yaptıklarından getır ne demek nasıl çirkin belki ben sadece peynir ekmek verecrktm
KaynanaYiyen Yat uyu ya amaaaan Gelseymiş onlar da. Boşver götür sarmanı yeter. Diğerlerini yedik de. İstemesi saçma zaten.
canimoglum_01 BBuseYY ben bir sürü hazırlık yapmıştım ya neden gelmediniz deyince onları da getirirsin dedi. Ama yapmadım hiç bir şey yaprak sarmıştım onu götürcem valla yeter