umay97 Kızlar bebişlerin kulakları nerede delinir eczacı falan mı yoksa kuyumcularda mı? Delinmeli mi siz ne kadarlıkken deldirdiniz
Synmannesi umay97 11 aylıkken deldirdim cok geç deldirdim yaa en güzeli bebekken sağlık kabinesinde deldirdim canım
Mavili-mavilimorcicek umay97 17 aylık kızım geçen ay eczane de deldirdim.Tavsiyem kuyumcu da falan deldirmeyin.
birazquality umay97 eczanede delinmesi daha uygun sanırım. Kızım henüz doğmadı ama ben deldirmeyi düşünmüyorum şuanlık, büyüyünce isterse deldiririz. Kendim küpe takmayı sevmem boş yere kulağım delik…
Fatos-Azra21 Ben 2 yaşında deldirdim çoğu yer deliyor bu küpe satan yerler takicilar falan eczaneler deliyormus ben küpe satan biryerde deldirdim
Fatos-Azra21 Çok bebekken deldirmek istemedim ben çünkü kulak gelişimi büyüyor sonuçta yanlış delinmesin diye 2 yaşında deldirdim babası kucağına aldı öyle tabi ağladı ama bir iki saat kadar sonra uyudu ama daha erkende delinebilir bir buçuk yaşında falan
Mrvsmt2502 Synmannesi sünnet gibi tıbbi ve dini bir terim ile kulak deldirmek gibi keyfi bir olayı nasıl bağdaştırdınız? Hanımefendi haklıydı yorumunda. …
Buket57 umay97 9 aylık olucaz daha deldirmedim şimdilik düşünmüyorum,küpe taksam zaten çeker filan diye korkarım ben öyle şeylerden acelesi yok dursun 🤭
Yelizinannesi umay97 benim kuzu da 17 aylık çok istiyorum ama bi yandan kıyamıyorumda bence büyüdüğü zaman kendi isterse yapılmalı benim kulaklarım delik ama küpeyi çok sevmem mesela eğer bebişim 7 -8 yaşlarında isterse yaptırırım