2boymommy Geldi catti o güüün 💃🏻 Yarin dikkatli beslenmeye ve daha öncede deneyimleyip mükemmel sonuclar aldigim youtubeda caaanim april han’im ve caaanim lesli’m ile egzersizlere basliyorum💪🏼 Bunuda buraya not almak istedim 💃🏻
2boymommy _tosbiginannesi_ ahh cok tesekkür ederiim 🌸 amiin insallah🙏🏻 Kadin isterse üstesinden gelemeyecegi sey yok bence 🤭
_tosbiginannesi_ 2boymommy Aynen öyle 💪 Benim de diyette ve leslie’de 5. günüm şimdiden 3 kilo gitti bile 🥹 Daha önce 40 kilo vermiş biri olarak teknikleri biliyorum ama bu sefer zor başladım nedense 😅 Rabbim hepimize irade versin en önemlisi o
2boymommy _tosbiginannesi_ masallah hadi basarilarinin devamini diliyorumm 💪🏼 burda birbirimize motive olalim ozaman arada ☺️🌸 Bende bu sefer bi motiveyim bi heycanliyim sorma bir an önce baslamak icin sabirsizlaniyorum😅
Bebek234 _tosbiginannesi_ merhaba ben 3 haftadır diyet yapıyorum ve leslie 30 dk olan ama anlamadım 3 kg verdim sadece neden olabilir 😔
momysskaan 2boymommy ay bende mi yapsam. Sen kaç kilosun canım 🥰benim basenlerim var ya sinir oluyorum onlar hiç gitmiyor 🙄🙄🙄🙄🥹
2boymommy tiggerwinnie diyet yapma canim ama sütüm olsun diye mesela sekerli seylerden uzak durabilirsin bol yesillik ve bol su mesela🫶🏼
Bebek234 tiggerwinnie ben diyetisyen ile başladım ona göre program yapıyolar emziren anneler için şuan için bi eksisini görmedim 3 hafta oldu
Bebek234 2boymommy Leslie yapıyorum ama april han anlamadım videoları bölgesel genelde hangisini nasıl yapmalıyım bilmiyorum genel Leslie gibi videosu var mı
2boymommy Bebek234 birden cok kilo vermen iyi degil zaten canim kilo vermeye baslamissin zaten pes etme devami gelecektir 💪🏼💪🏼
2boymommy Bebek234 Video paylasamadim galiba canim. April han full body yazsan 14:54 dakikalik bir Video var onu yapiyorum bazen digerlerini 2 gün birini iki gün digerini yapiyorum mesela yada tek tek kol bacak Karin olanlarida yapiyorum
2boymommy momysskaan cünkü yag yakip kas yapabilirsin ve tartida kilo ayni kalabilir seninde motivasyonun düsecek amaaan nasilsa kilo veremiyorum diyip pes edebilirsin. Bunu yasamamak icin tartinmamak daha iyi😂