Sinem61 Busra1999 bir Karadenizli çay sever olarak kesinlikle Çaykur altınbaş veya Çaykur filiz. Mutlaka bir sans verin
beyzacmvrc Busra1999 Çaykur Tiryaki bordo paket alıyorum genelde Lipton kullandığım oldu boykotmus kullanmıyorum geçen doğuş siyah paket aldım oda iyiydi
mrvbcr0 Busra1999 Çaykur Altınbaşak 1 kiloluğu yok yarım kilo alıp deneyebilirsiniz Doğuş extra dem çok güzel ikisi de 🙃
Beyninizikullanmakucretsizdir Tombikdonerartikcokpahali kucam kaçak çay sevmiyor ağır geliyor, arada karıştırıp içiyordum tadı çok güzel 😋 onu bende fark ettim tumbiğim 😍🥹
Minikkuzum1999 Busra1999 Oldu bitti tek içtiğimiz kaçak çay güzel demlenirse iyi oluyor ondan hariç türk çayı içemiyoruz biz
Gencanne2 Busra1999 karali kırmızı paket bizimkisi. Her gelen soruyor ne marka diye. Dem vermesi falan çok iyi
Ayla3663 Busra1999 Urfa’da gel al açık çay diğer Lipton vesayre tadı yok biz açık çaya alıştık diğerleri bize pis geliyor
Duyulurum Busra1999 oba altın yaprak veya doğuş filiz benim favorilerim. Poşet değil toz kullanıyorum poşetlerin tadı hoşuma gitmiyor
Rez Busra1999 kaçak çay kullanıyoruz direkt Iraktan geliyor bir kaç çeşidi var ama gerçekten insan çay içtiğini anlıyor