Busra1999 Ya kızlar hangi marka çay kullanıyosunuz içiyosunuz , lipton poşet çay alıyorum ama tadı istediğim gibi değil daha böyle çay çay oluyo bazı çaylar kokusu tadı bile güzel oluyo içtikçe içesin geliyo . Çayyy konusunda fikirlere açığımmmm 🤗🤗🤗
egeninanns Busra1999 lipton toz çayı gayet güzel . Bize gelen herkes çayın markasını soruyor çok beğeniliyor
O1Anne Busra1999 poşet çaylar zararlı kanser riski taşıyor biz Çaykur kullanıyoruz yanında bergamont aramolu çay Karıştırıp içiyoruz türk çayı tek başına içilmiyor karıştırıp içmek en güzeli 🤤
Hotic Busra1999 çaykur bence. Biz kırmızısını alıyoruz kayınvalidemler çok çay tüketir onlar da sarı paketli olandan başka tüketmezler
ssydaa Busra1999 bence çaykurun 42 nolu tirebolu çayı çayın nirvanası.Marketlerde mavi kutulu olarak satılıyor.
Ygmrcm ssydaa katılıyorum Giresun’da üniversiteyi okudum Tirebolu 42 çayını ordan denemek için aileme getirmiştim okuduğum yıl boyunca bütün sülaleye getirmişimdir 😂 çok güzel çayı şimdi artık her markette satılıyor
rivrivyapma Busra1999 çaykurun kamelyasını kullanıyorum kırmızı baba ağır geliyor mavi paketten memnun kaldım
153s34 Busra1999 valla daha bugun tarim kooperatiften aldik. Siyah paket. Esim cok begendi. Benim icinn cok farketmiyor cnku cayin her trlusunu sviyorum 😁
eymenzeynep Busra1999 çaykur kırmızı paket,demlerken içine bir tutam kaçak çay atıyorum mis gibi olur çayım
ReisinKizi Busra1999 çaykur turist çayı + berk bergamotlu + çaykur tomurcuk çay karıştırınca efsane oluyor. Bu ara çaya takmış durumdayım ve bu 3 lü efso