subatmasali Kızlar ortalıkta salgın olan bronşite yakalandık eşimle. 3 aylık oğlumda hasta biraz ateşi çıktı ama düzeliyor yavaş yavaş. Sorum şu. Silikon uçla emziriyorum. Göğsüm çok yumuşak süt çok az hastalıktan mı böyle oldu önceden çok sütüm vardı hasta oldum olalı sütüm çok az ne yapabilirim ?
sevdazekiidriskagan subatmasali rezene çayı iç etkisini görürsün birde bol bol su iç zaten hastalığında su ile atabilirsin ancak ve olabildiğince bebegini emzir ne kadar çok emzirirsen o kadar sutun gelir tensel temasta bulun bebeğini kucagina al op sev kokla oksitosin hormonu salgilamaya çalış bol bol buda sevgiyle olan bişey onun dışında de rezene çayı iç ve bol bol yeşillik ye
Bet25 Kuru sut kaynat bestlak al bır su bardagına damlat 20 damla tahın helvası ye valla benımde cok azdı3 gun önce yaptım bunları masallah dıyelım ilk önce sımdı sağdım bir biberon cıktı sütüm
subatmasali Bebekli72 yiyorum ebatlar içiyorum normalde çoktu sütüm ama hastayım azaldı peynir yumurta et balık kuruyemiş yemediğim şey kalmadı
rsy subatmasali bende anlamadım 3. Aya kadar üstün başım kirlenirdi çoktu akardı ne oldu bilmiyorum yumuşacık şuanda herseyi yiyorum bol su içiyorum yine sertleşmiyor sıkıyorum geliyor ama eskisi gibi değil
vecihi rsy göğüsler terbiye oluyor sütünüz var bebiş emdikçe gelir. Yani olur olmaz artık akmaz.. ıslak tişört ve sütyenlerden kurtuldunuz diyebilirim 🙈
merveozkan01 Ben de silikon uçla emziriyorum, benim de sütüm az geliyor ama ben hep silikon uca bağlamıştım sütümün azlığını. Tahin helvası bestlak damla solgar hap yeşillik vs tüketiyorum ama öyle çok gelmiyor.
vecihi Bulgur pilavı, bir de ben tahin helvasıyla fırında helva yapmıştım. Hiç sağmadığım kadar süt sağmıştım.. aklıma gelmişken tekrar deneyeceğim. Çünkü hastalık sonrası benim de baya azaldı sütüm.