Feryes Kızlar sağ göğsümden kan gelecek kadar ucu yara, bebek emmeye devam ediyor ve çok ağrılı sancılı, bu göğüs ucu yarasına ne kullanabilirim en hızlı ne geçirir
cansuuk Feryes Allah acil şifa versin inşallah bende çok çektim öncelikle zor biliyorum ama emzirmeye devam et ikincisi garmastan pomat iyileştirici kantaron yağı da ağrıyı kesiyor ben 7-8 krem aldım eczaneden en etkilisi bunlar oldu
Nurrrery1 Feryes eşime iyi bir şey al dedim benim de yaraydı artık emme saati gelmesin diyordum o kadar acıyordu eşim alldermo lanolin göğüs ucu çatlak kremi olarak geçiyor almıştı iki kez sürdüm geçti doktorumuz önermişti hiç fazla para verme dedi 5 6 ay önce 50 tl gibi bir şeydi badem yapı panthenol var içinde temiz içerikli
aselinanesii Feryes benimde böyleydi krem vs denedim fayda etmedi gümüş kapak aldk 2 günde geçti. 4-5 ay gümüş kapak kullandm aşırı rahattı tavsiye ederim. Krem sürünce iç çamaşıra temas edince bile acısı tahammül edilemeyecek kadar acıyor o yüzden gümüş kapak derim ☺️
2baby1mommyy Madecassol kesinlikle. Çok çektim neler neler kullandim,en son bu kremi söyledi kuzenim. Sağlık ocağına yazdirabilirsiniz. Ama emzirmeden önce silmeniz lazim,sonrasinda hemen geri sürün.