Linkocan Hanımlar merhaba mutfak halima hali ortusu kestirmek istiyorum kullanan var mı memnun musunuz?
ikitosbikannesi Linkocan bende salonuma aldım lastikli süngerli ama hiç memnun kalmadım tam oturmuyor kayıyor daha çok toz kır topluyor
Melis1706 Linkocan trendyoldan alma derim yada saticidan kaynakli ben aldim ama iade suresini gecirdim yatilo misafirlerim gelmisti deneyemedik onlar gidince bi denedim uc koseye giriyor tek kosesi halinin ortasinda kaliyordu olculerini bide birebir olcup siparis verdim ama husran oldu bana
Desperite Linkocan salonda kullanıyorum zamanında halılarımı çok ağır almışım kalın kalın halılar. Halı örtüsü altı süngerli olanlardan aldım tam ölçü alırsanız kaymaz. Halı örtüsünden ziyade makinada yıkanabilen halılara yavaş yavaş geçmek mümkünse daha iyi. Hemen at yıka.
Ozgemre Ayyy lanet olsun salonuma aldım sürekli kayıyor üstü daha çok pislik topluyor yaptırdığıma pişman pldım çöp oldu kullanamadım benim halım inceydi kalın halılar da daha iyi duruyomuş ama bilemiyorum benim ki çok kötüydü
Linkocan Ozgemre benim halim da cok kalin degil çoğu kişi kullanamadım diyor bir de dünya para kullanışlı değilse gerek yok gibi
Zeynebim Hazır kenarları lastikli polar gibi kumaşı var onlar kullanışlı hem yumuşak ve halida kayma yapmıyor
delirmeceler Linkocan bende alıp kaldıranlardanım ikizlerim var ve ben halı silen birisiyim bu nedenle aldım rahat ederim diye ama sürekli yıka kurut ser kaysın düzelt halı silmek daha kolayıma geldiği için kaldırdım
papaty Inst meryemcehome den aldım oturma odasına çok.guzel ama benim halim ince kaldı heralde bir süre sonra toplanmaya başladı leke falan tutmuyordu kumaşı çok güzel
Ozgemre Linkocan meryemce homedan aldım hem benim eve de yakın tıplanıyor kayıyor yani gene de sen bilirsin canım