Prensesannesii44 Merhaba güzel anneler uzun zamandır yoktum.kpss çalışmaları nasıl gidiyor benim konular bitti gibi denemelere başladım genel tekrara başladım ve kamplara girdim sizde durumlar nasıl
2018istanbul Prensesannesii44 hocam bu ne hız 🧿 maşallah ben de okul öncesi öğretmenliğinden gircem inşallah 🙏 başarılar kolay gelsin 🌸
asrinhatasi Prensesannesii44 hay maşallah ❤️🧿 ben de coğrafya bitmek üzere. Mat temelim zaten vardı düzenli alese girdiğim sadece soru çözüyorum. Tarihte de inşallah cumhuriyeti kuracağım😂 ilerlemeyen tek ders vatandaşlık inşallah bebem izin verirse bu ara ona yoğunlaşıp biraz ivme kazanmam lazım.
mervemir- Prensesannesii44 aşkım coğrafya bitti tarih 20.yy a başlıyorum bugun 🤣 bunlardan boşta kalan vakitlerim de Türkçe matematik çözüp beynimi dinlendiriyorum 🤦🏻♀️ benim tahminen tarih te Nisan gibi biter sonra denemelere yükleneceğim artık 3 ay
Prensesannesii44 Karmom iki çocuğum var oğlum 5, 5 yaşında kızım 3, 5 yaşında. Paramedik mezunuyum ama kendi bölümümden atanamazsam memurluk için başvuru yapicam
biranneningunluguuuu Oyy maşallah çok güzel ilerlemişsiniz ❤️ dua edin darısı inşallah bana, şu sıralar iç sıkıntım yüzünden hiçbir şey yapamıyorum ancak bebekle ilgileniyorum🙏🥺
Prensesannesii44 biranneningunluguuuu çok teşekkür ederim. Canını sıkma ara ara banada oluyor iç sıkıntı ama kalkıp hemen bir kahve içip yola devam ediyorum. Zamanla düzene oturtursun