Merveayhan Merhaba biz klipsli sünnet olduk (kanamasiz dikişsiz) 7 ayliğız fakat çok ağliyoruz ne yapmaliyim
Catlakbiranne Merveayhan Normal İlk çişini yaparken çok fazla ağlıyorlar Sakinleştirici bir şeyler yapın Yani biz televizyon açmıştık sizde öyle yapabilirsiniz Aslında TV için çok küçük ama sakinleşene kadar biraz izlesin bugünlük🤷
Merveayhan Catlakbiranne oyle yapiyorum bir tek onunla duruyor normalmi diye merak ettim eksta bisy yapmam gerekiyormu diye sormak istedim
Mervetnl Catlakbiranne Yani biz televizyon açmıştık sizde öyle yapabilirsiniz 🤷🏻♀️ Calpol verin ve bolca temas edin sakinleşecektir. İlk gün zor olur. Biz eski usül yaptırdık dikişli hiç sorun yaşamadı oğlum. Geçmiş olsun 🙏🏻
Catlakbiranne Merveayhan Normal hiçbir şey yapamıyorsunuz maalesef Ağrı kesici tek verebilirsiniz o kadar İlk çişini yaparken çok ağlıyor ilk çişini bitirince rahatlayacaktır birazda olsa İlk 2 gün zor geçiyor sonrasında merak etmeyin çok daha rahatlayacak
Catlakbiranne Mervetnl Yani normalde oğlum 2.5 yaşında şuan ve TV karşıtıyım şuanda bile izlemez Ama bazı durumlarda kısa süreli sakinleşmesi için hastalığı varsa açılabilir Yoksa bende 7 aylık bebeğin izlemesini normal bulan biri değilimdir