YankiArin Kızlar merhaba. Doğum yaptım 10 gün önce. Hamile iken zaten çatlamıştım. Şimdi sanki bir hassasiyet var gibi ağrı gibi desem değil ince ince kaşıntı gibi adını koyamıyorum 🤭 başına gelen var mı neden oluyor böyle
Sahreyldrm YankiArin ben çok catlamadim ama çatlayan yerlerim içten içe acıyor gibi sanki berelenmis gibi
cimcimem YankiArin bi daha karnımı hiç normal hissedemiycem sanmıştım ama 40a kadar o kaşıntı ve garip his hali gidiyo merak etmeyin ☺️
M_M YankiArin bende de oldu aynisi. Elimi suremiyordum.banyo yaparken bile qarnimi iyice yikayamiyordum aci yuzunden.
ZeydinAnnesi7 Benimki kabuk kabuk soyulmuştu 🙄 tutup sündüre sündüre koparıyordum kaşıntı oluyordu bende de
Sahreyldrm YankiArin normaldir mutlaka kuzum kocaman karın gidiyor yani cekistiriyorlar doğumda da zaten normaldir bence
YankiArin Periezo ben bugün ilk defa dar bir tayt giydim o his ve kaşıntı bir nebze kayboldu tavsiye ederim, ama çıkarınca aynı tabi, olsun gün içinde iyi hissediyorum en azından
YankiArin cimcimem korse takmam gerekecek sanırım, sarkan bir göbek kaldı orda 😣 ama bugün şeyi farkettim tayt tarzı dar şey giyince o kaşıntı ve garip hissi pek hissetmiyorsun
cimcimem YankiArin duş alırken suyu bile tutmak istemiyodum sanki çizgiler sızlıyodu 😅 korsede takamadım doktor tak demesine rağmen sanki acıtıyodu ya da psikolojik olarak öyle hissediyodum