Kızlar merhaba bebeğim 4 aylık kakasında 2 defa kan vardı az az. İp gibi. Kakada sümüksü sarıydı. Ben süt alerjisinden şüphelendim. Kesmiştim süt ürünlerini ama kakasını 8-9 günde bir yaptığı için çok gözlemleyemedim. Doktora gittik poposuna baktığında burada çatlak var kanama o yüzden oluyor dedi krem verdi. 3 gün önce yine kaka yaptığında kan vardı ve sanki çoktu doktor besin alerjisi değil de çatlaktan bahsettiği için ben yedim tabi süt içeren şeyler. Bide doktor kakasını yaptığında hemen getirmemiz için idrar kutularından verdi ama en son kızım kakasını gece yaptı maalesef uymadı zamanı götüremedik. Acil kabul etmiyormuş. Dikkatimi çeken hep değil ama ara ara yanaklarında kırmızı minik noktalar çıkıp kayboldu. Bunlar süt besin alerjisini daha çok aklıma soktu ama doktorun dediği çatlak sizin basınıza geldiyse kanama çok oluyor muydu kakasında ? İşte kakayı çok aralıklı yaptığı için takip zorlaşıyor maalesef. Sizce alerjik bir durum söz konusu mudur yinede ? Tüm çocuklar sağlıkla büyüsün inşallah.