bal203 bizimde öyleydi 2 ayı buldu altını açamazdım üstünü değişemezdim ağlamalarından. Bende oturur ağlardım onla. Biogaia+ Nurse harveys gaz sorununa çok iyi geldi. Bol bol Ayşe Öner gaz masajı yaptım. Birde sürekli temas halindeydim kucağımda açık göğsüme yatırır ninni söyleyerek gezerdim.
Ama hepsinden önemlisi lohusalığınız nasıl geçiyor? Benim çok zor geçtiği için ben psikolojik olarak zor bi dönemden geçtim özellikle ilk 40 -50 gün dış etkenlerden dolayı, bebeğime olduğu gibi yansıyordu öyle huzursuz ağlak oluyordu ki. Ben ne zaman bu işe dur dedim bebek için kendimi topladım, daha iyi oldu yavrum. Gaz tamamen geçmedi ağlamalar tamamen geçmedi tabiki ama ben ona iyi gelme odaklı olduğum için ikimizde çok şükür daha iyiyiz 🧿🤲. Eşref saatini yakaladığında karşısına geç hareketli şarkilar aç bağıra çağıra dans ede ede ona gülerek gözünün içine güle güle bakarak söyle. Hikayeler anlat. Çıngıraklar ilgisini çeker bi çıngırak al oynatmaya çalış. Birden düzelmez ama bu dediklerimin hem sana hem minnoşuna faydası olur inşallah 🤲🤲🤲