Mlkmstf miracinannesi34 yaa teşekkür ederim evet gri gibi ama mesela şuan etrafı yeşil çok değişiyor sürekli bir ara maviydi
miracinannesi34 Mlkmstf işte renkli olacak göz hep net tek renk olurmuş. Her ışıkta farklı olmaz ve sürekli değişmezmiş. İnşallah gönlünüze göre olur, her haliyle maşallah çok güzel gözleri. Tabi bunlar hep varsayım 😂😂 ne olacağını zaman gösterecek
breeze96 Mlkmstf benim kızım renkli gözlüydü bir doktor 3 aydan sonra değişmez demişti. Bir doktorda 1 yaşına kadar değişir göz rengi kesin bişey söyleyemeyiz demişti. Yaşından sonra ciddi değişti bildiğin kahve kahve oldu
Mlkmstf miracinannesi34 aynen öyle inanın ben öyle gözler gördümki ben dedim kesin yani budur bir gün sonrası değişebiliyor ama dediğiniz gibi sağlıklı sıhhatli olsun da ☺️
kartalannesi Mlkmstf bizim maviydi herkes maviş derdi döndü maalesef çok dua ettim ama 6 aydan sonra döndü
Usnac4559 Mlkmstf çevre baskısı benim en kızdığım şey mavi veya yeşil gözlü olsa altınmı takacaklarmış Allah ne verdiyse o kaç kişi çocuğu olsun diye doktor doktor hoca hoca geziyor şükretçeklerine Allaha ısmarlama bebek yaptırdılar sanki
Elmali_turtam Mlkmstf kızımın ilk doğduğunda koyu lacivertti.sonra açılmaya başladı içi mavi dışa doğru yeşil. şuan 14 aylık değişmedi
Elmali_turtam Mlkmstf Kuzum değişik göz rengi. Yeşil desem değil mavi desem değil. Her tondan var 😅 mavi yeşil karışık diyelim