Viir hissiz hissiz yok çok şükür sağ salim sağlıkla yanımda ama ameliyat oldu beyin ameliyatı uzun bir süre saçları yoktu o yüzden geçen eşyaların arasında denk geldim. Başkası nasiplensin istedim :)
Viir hissiz nasıl yapalım dolaptan mi alırsınız yoksa buradan alışveriş yapılıyormu gerçi dolap çok fazla kesinti yapıyor siz karar verin
Viir MrzBaby orayı kullanmıyorum kayıt olamıyorum oraya. Ya şöyle üründe kusur bulunursa tabiki geri alırım
Viir Zeynepbayduk kargo nasıl bana ait olsun 😊 30 tllik ürün zaten cebimden çıkar kargo bana ait olsa :)
Zeynepbayduk Viir Kargo ile birlikte ne kadar oluyor bilgim yok ondan sordum burdnq daha hiç ürün almadim
Viir Zeynepbayduk hiç bilmiyorum kargo fiyatlarıni ama dolapta satış yaptıgımda kargo ücreti 40 tl olarak çıkıyor du
Zeynepbayduk Viir Kargo ücreti üründen daha pahalı orda peki burdan nasl satış yapılıyor bilginiz var mi
Viir Zeynepbayduk buradaki satış sistemini bilmiyorum sanırım burda satış platformu yok sadece tanıtım yapıyorsun ürünlerin almak isteyen kişilerlede dolaptan yada normal Bi şekilde iletişime geçirip satış yapılıyor