nurkaradirek htice2909 en başından beri kundak hoşuma gitmediği için yapmadım yapsam da bebeğim sevmedi zaten
Aslaniopbenimicin htice2909 emiyor varsa gazını çıkarıyorum kusuyoruz biraz (reflü) ilacını veriyorum emiyor gibi emzikle kandırıyorum ayağa kalkıp pış pış diyerek 2 dk yürüyorum gözler açık beşiğine yatırıyorum uyuyor kendi kendine 40 günlük
htice2909 nurkaradirek uymuyodu hiç elleriyle uyandırıyodu kendini şimdi alıştı uyuyamıyor uyusa da 5 dk içinde uyanıyor
gizem_aden htice2909 zamanla alışır uyansa da yeniden uyutup kolları açık yatırman gerekiyor biraz sabır gerektiriyor malesef bebeğim 5 aylık olcak 2 haftadır kundak yapmıyorum ve artık alıştı elini yüzüne götürse bile uyumaya devam ediyor 🙂
htice2909 gizem_aden bunu da beyaz gürültü gibi bir kere kararlı olup kesmek gerekiyor sanırım .. Teşekkür ederim 💜
htice2909 Aslaniopbenimicin emzik de almadı benimki ve o kadar küçük de değil artık 6 buçuk aylık neredeyse
Aslaniopbenimicin htice2909 kundak benimki hiç istemediği için bilgim yok az az azaltsanız yani kundağı daha gevşek sara sara ?
Esmaoren61 htice2909 benim bebeğim de 7 buçuk aylık neredeyse doğduğundan beri kundakla uyuyor ve bıraktırma ya hiç cesaret edemedim,kyndaksuz uyutmaya her çalıştığımda emziğin ağzından alıp oynamaya başlıyor Nasıl bırakacağız bende hiç bilmiyorum 😒
Heymissbon htice2909 oyle oyle alisacak baska bir formulu yok.. bir kac gun kendini rahatsiz edecek sonra alisacak biraz sabirli olmalisiniz