[silindi] guzelgun paneli çıtır baget Pirinc pilavi Patates kizartmasi Salata Ayran Dundende cikolatali portakalli kekim var 😊
Babyalpymeetoo Ayy kalabalık misafirim var bugün ama önden yardıma geldiler hatta şuan ben kahve molasındayım onlar çalışıyor 😂 Menümüz şöyle -köz domates çorbası -fırında soslu köfte -pirinç pilavı -sarma -içli köfte -çiğ köfte -kış salatası -humus -ev yapımı vişne suyu
tubasd Babyalpymeetoo afiyet olsun bütün tuşlara basılmış gibi bir menü olmuş yöresel yemeklerle donatılmış bir sofra güzel sohbetlerle inşaallah..
bisenakillisinzaten guzelgun 39 haftalık hamileyim bide temizlik yapiyorum eşime soylucem işten çıkınca bı şeyler alsın ( inşallah alır ) 😁 ne aldiriyim ama
feyzaninemresi guzelgun önceki gün dün yapmak üzere buzluktan et indirdim teee kurban bayramından kalan, dün akşam yorgundum yapamadım sadece marineledim, bu akşama fırına atacağım kendi kendine pişsin 😂 yanına ezogelin çorbası ve meyane pilavı🍀
Biz3kisiyiz_ guzelgun Yayla çorbası Taze fasulye bunları yaptım ama yanına ne yapsam diye düşünüyorum 🤔