kubranv İnstagramdan emzirme danışmanlığı alıp sütünü arttıran var mı? Bebeğim üç aylık ne yapıp yediysem sütümü arttıramadım kilo alımı çok az mama veriyorum. Sütümü nasıl arttırabilirim intagramda gördüğüm öncesi sonrası fotoğraflar gerçek mi?
153s34 kubranv canm sna sadece oylesine bi laf gibi gelecek veya onemsemeyeceksin de belki ama sana tek onerim; Emzirmek.. 2 ay kadar mama+ meme seklinde gidiyorduk..kafama cok takmstm birakcam mamayi diyordum ve happymomda birisinin yorumunu okuyup bi internet sitesne grmstm orda da sadece emzirin diyordu. Ve o gun aninda karar verdim. Mamayi bi anda kestim attm sanki evde hc yokmuşcasina ve o gunden beri daha hic mama vermedim. Yaptigim tek sey bebegim gak dese emzirdim guk dese emzirdim. Emzirmenin yaninda bol su tuketimi dinlenmek ve uyku da vardi tabii. Caninizi skmayin sutunuze degil kendinize odaklanin ve mtlu kalmaya calisin. 🌻
elifsn Ben aldım fakat tam uygulayamadım, bugün başladım uygulamaya, benimde kızım 3 aylık ve mama veriyorum sütümü arttırmak istiyorum sağıma başladım, dilerseniz beraber bu süreci geçirebiliriz 🥰
kbrtskn elifsn sağım olayını nasıl önerdiler mesela ? Nasıl yaparsak artarmış , başka dağım dışında artırmak için tavsiyeleri var mı ?
Ipk_krk İncir kompostosu çok süt arttırıyor.beyaz dut kompostosu çok düt arttırıyo haftada 1 bulgur pilavı ve sogan arttırıyor.
kbrtskn Solgarı duydunuz mu kızlar, bestlak bunları kullanıyorum milkin ve birde ımom diye birşey bütün tuşlara basıyorum ama yine de herkeste çok işe yarayan bunlar bende pek etkili değil. Rezene çayı incir uyutması , tahin, çörek otu yağı ve daha niceleri
esraaad kbrtskn solgar ve bestlak kullanıyorum milkinide denemek istiyorumda erken mi tüm tuşlara basıyorum bende ahahha
elifsn kbrtskn her 3 saatte bir emzirme sonrası sağım yapman gerekiyor. Bu sütüde genelde emzirmeden sonra verdiğin mama yerine veriyorsun, sağımın etkisini 4-5 günde görürsün başta çok az süt çıkıyor çünkü meme pompaya alışık değil, alıştıkça daha çok süt sağacaktıır Bol bol su helva tahin, solgar ve bestak’ta etkili ala bunlar daha çok günlük süt miktarını arttırır Gerçekten sütünü arttıracak şey sağım yapmaktır
rm01 Arkadaşlar hem anne hem hemşire olarak diyorum bol bol gezin uyuyun tahinli seyler tuketin vee bos vermislik moduna girin fosur fosur sut gelcek gunluk badem tuketin
ela14 Bende eğitim almak istemiştim sonra kendğm uğraşmaua başladım Süt konusunda inanın ben çok zorlandım ama sonunda başardım hanımlar herşeyden önce sağmayı bırakın ben sağıyordum süt az geliyordu benim sütüm yok deyip iyice stres oluyordum sağmayı bıraktıp ve sanki hep sütüm varmış gibi düşündüm sürekli tahin helvası yedim süt getiren çaylar içecekler içtim beyaz dut kurusu kaynatıp içtim birde Imom latte diye bi ilaç kullanıyorum doktorum önerdi birde çokk sık sık emzirdim evden çıkmadım resmen 1 saatte bir emzirdim süt gelsene gelmesede girdim çıktım çocuk emzirdim 😂böyle böyle sütüm çoğaldı allaha şükür
kubranv ela14 evet kesinlikle ben de sağım yapınca çok canım sıkılıyor çok az geliyor çünkü Emzirince daha mutluyum
ela14 kubranv kesinlikle ağlardım ya bu çocuk bu kadar sütle doymaz benim sütüm olmayacak çocuğum mama çocuğu olcak diye 😂 sağmayı bıraktım valla sütüm arttı benim
MasalMira2023 Bebekleriniz emiyorsa ne mutlu size kızlar, süt er ya da geç çoğalır, benim bebeğim memeyi istemiyor emmiyor, biberona alıştı, o yüzden çok üzülüyorum
elifsn MasalMira2023 geç kalmış değilsiniz, emzirme danışmanı yardımıyla insaAllah memeye dönebilirsiniz. Eds ile mama vermeye çalısın ilk başlarda