nehirsude0 Kızlar bebeğim 4 ay 17 günlük ne zaman deldirmem gerekiyor hemen istiyorum kikirdaklari gelişmeden acısı olmaz diye 🤔
handemiyy nehirsude0 kafayı yemediyseniz eğer zaten kulak gelişmeden delmiyorlar şu kızları bi salın ya 1 yaşından önce olmaz
Mazikeen nehirsude0 bizim eczacımız 1 yaşından sonra dedi yaşı dolsun diye bekliyorum küpesi bile hazır 🥰
Yalnizbiranne nehirsude0 Daha dün bizde eşimle konuştuk bunu. Benim anasinifina giderken delinmişti. Ben hatırlıyorum kendim istemiştim hiç acı bisey de yoktu ki sene 90lardan bahsediyorum. Şimdi muhtemelen o alet bile kolaylaşmıştır. 7 aylık kızım var ve kendini bildiği ve istediği zamana bıraktık.
duhalper 4 yaşında deldirmedim birlikte kendi karar verince gidip deldirmek istedim şuan pek ilgisi yok küpesi hazır duruyor beğenmezse değiştiricez beklemeye devam ne zaman dikkatini çekerse 😄
nehirsude0 duhalper ben beklemek istemiyorum canım kıkırdaklari bebekken tamamlanmadığı için acısı olmazmış uzmanlara göre o yüzden temiz bir bakım yapılırsa deldirmede sorun yok diyorlar
nehirsude0 kums 6 aylıkken deldirmem birşey olmaz değil mi kulaagini çeker mi diyede susunmuyo değilim😮💨
kums nehirsude0 hiç kulağını tutmadı valla hiç te birşey olmadı inşallah daha da olmaz bir kaç güne kendi kupelerini takarım insallah
nehirsude0 Mazikeen benimde kaynanam alacak oldu bekleyelim dedim bugün bildirimde gördüm bebekken deldirmem temiz bakıldığı sürece kıkırdak oluşmadığı için acı yapmazmis onadan sorum dedim🥰
Mazikeen nehirsude0 arkadaşım 3 aylık deldirdi bir sorunu olmadı bizim eczacımız 1 yaş dediği için onu bekliyorum sadece
nehirsude0 Mazikeen işte canım bazı cahiller anlamiyo ezziyet ediyoz sanıyorlar yok 4 yaşına kadar deldirme diyorlar ben kendime güveniyorum tertemizdir bakıyorum çocuğuma o yüzden deldirinve düzgün bakıldığı taktirde sakıncasi yokmuş
nehirsude0 handemiyy Allah Allah erkekleride sünnet etme o zaman kâfir gezsin olir mu sana mı soracağım çocuğuma nasıl bakmam ne yapmam gerektiğini sen kendi çocuğuna bak hadi yol al
Mazikeen nehirsude0 ya bide şey var ya onun bedeni onun kararı muhabbeti 🤣 yaş ilerledikçe daha zor oluyor o işlemler ben 20 yaşında 2. Deliği deldirdim baya zor oldu asıl işkence ilerleyen zamana bırakmak bence küpe takmaya heves etmeyen kız mı var
Binnur_cam nehirsude0 erken diye delmezler şuan canım ben 6 aylıkken bizim burdaki tıp merkeze sordum kulak memesinin kıvamı önemli bazı bebeklerin çok yumuşak oluyor delmiyoruz dedi genelde 1 yaşa yakınken deliyoruz dedi . 9 aylık olmak üzere kızım 1 2 aya götürüp deldirmeyi düşünüyorum bakalım deleceklermi