Barlas_mom Kızlar ilk hamileliğimde öğrenir öğrenmez gittim kese oluşmadığı için hemen dış gebelik vs denmişti az daha düşük yaptıracaklardı. Oğlum 22 aylık şimdi tekrar hamile olduğumu öğrendim son regl tarihime göre 4+6 şuan sizce kese bebek ne zaman görünür ne zaman gitmeliyim ? Kan verdim kesin hamileyim bı arada sağlıkcağında
sezer2022 Barlas_mom düşük yaptıracaklardı. Evet bende adet tarihim 1 hafta geçince gitmiştim,, acele etme hayırlı olsun
Alparslan4 Barlas_mom merhaba benimde oğlum 13 aylık ve şuan 5 haftalık hamileyim bende cuma günü gittim evde testim pozitif çıktıktan sonra keseyi gördü çok şükür 10 gün sonra gel dedi kalp atışı için hayırlısıyla kalp atışlarını duymaya gidicez ama adet tarihime göre 8 haftalık olması lazım doktorumuz 8 değil ama 5 haftalık adetlerin duzensizmiydi dedi evet pcos var dedim tamam ozaman 5 haftalikla uyumlu dedi.
Barlas_mom sezer2022 teşekkür ederim canım ona göre bir doktor belirledim hep randevuları dolu oluyor ne zaman net görünürse o zaman gitmek istiyorum önceden randevu alıp
Opecert Barlas_mom 6+3 de duymuştm ben kalp atısını ama geç döllenme falan oldugu takdir de göremeyebilirsiniz 8i bekleyin garanti olsun derm ben
Barlas_mom Alparslan4 7. Haftada gideyim ben o zaman kese bebek oluşmuş olsun size de hayırlı olsun inşallah ☺️ sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
1sirinannesi Barlas_mom Genelde 1500-5000 aralığında kese görünür, geç döllenme ise bilemem, benim değerim 1547 iken karından görüldü, 2-3 hafta sonra giderseniz, hem kese hem bebek görünür. ☺
Busra2089 Barlas_mom 5.hafta keseyi gördük 8.hafta kalp atışlarını duyduk. 8.hafta giderseniz daha net belli olmuş olur.
1sirinannesi Barlas_mom Siz bilirsiniz sağlıkla gelsin inşallah 🥲 bu arada sürpriz mi oldu yoksa bekliyormuydunuz, sizi biraz hatırlıyorum zaten buradan 😊
Barlas_mom Opecert Gönlümüzden geçen kız olması ama sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏼 Bu arada tanıdığım tüm Ege ler çok yaramaz sizin oğlunuz nasıl ☺️ Benim oğlum sadece Barlas çok arkadaş canlısı duygusal pozitif enerjik bir yapısı var